Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Making The Witcher: Season 2

Making The Witcher: Season 2

17/12/2021 | Flixfilm

Making The Witcher: Season 2 på Netflix

Produktionsår: 2021
Genre: Documentary
Instruktion: Nathan Wiley
Skuespillere: N/A
Spilletid: N/A
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.8

Handling: Udforsk hemmelighederne og myterne i sæson 2 af The Witcher. Tag med bag kulisserne, og se alt fra de nye monstre og lokaliteter til Geralts redesignede rustning.

Making The Witcher: Season 2 havde premiere på Netflix Danmark den 17. december, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Making The Witcher: Season 2 på YouTube.Se Making The Witcher: Season 2 på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Making The Witcher: Season 2 ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Making The Witcher: Season 2 stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Making The Witcher: Season 2, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Making The Witcher: Season 2 er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar