Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Making The Witcher

Making The Witcher

26/08/2020 | Flixfilm

Se Making The Witcher på Netflix

Indspilningsår: 2020
Genre: Documentary, Short
Instruktør: Nathan Wiley
Skuespillere: Freya Allan, Henry Cavill, Anya Chalotra, Eamon Farren
Spilletid: 32 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.8

Handling: Kom med ind i The Witchers enestående univers. Vi tager dig med bag kulisserne – fra rollebesætning til Jaskiers iørefaldende sang.

Making The Witcher (The Witcher: Bag kulisserne) havde premiere på Netflix Danmark den 26. august, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Making The Witcher på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Making The Witcher (The Witcher: Bag kulisserne) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Making The Witcher (The Witcher: Bag kulisserne) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Making The Witcher stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar