Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Making Transatlantic

Making Transatlantic

07/04/2023 | Flixfilm

Making Transatlantic på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Skaberne, skuespillerne og filmholdet bag Transatlantic afslører, hvordan de skabte et eventyr inspireret af historien, som balancerer mellem mørke, humor og skønhed.Se Making Transatlantic på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Making Transatlantic havde premiere på Netflix Danmark den 7. april, 2023 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Making Transatlantic på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Making Transatlantic ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Making Transatlantic stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Making Transatlantic, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Making Transatlantic er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar