Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Making Unorthodox

Making Unorthodox

26/03/2020 | Flixfilm

Se Making Unorthodox på Netflix

Indspilningsår: 2020
Genre: Short, Documentary
Instruktør: Marlene Melchior
Skuespillere: Harvey Friedman, Shira Haas, Delia Mayer, Amit Rahav
Spilletid: N/A
Land: Germany
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.9

Beskrivelse: Se, hvordan en af de første serier, der gav et autentisk portræt af et hasidisk samfund og dets udfordringer for kvinder, blev lavet.


Se Making Unorthodox på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkMaking Unorthodox havde premiere på Netflix Danmark den 26. marts, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Making Unorthodox ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Making Unorthodox herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Making Unorthodox er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Making Unorthodox stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar