Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Making Unorthodox

Making Unorthodox

26/03/2020 | Flixfilm

Making Unorthodox på Netflix

Produktionsår: 2020
Genre: Short, Documentary
Instruktion: Marlene Melchior
Skuespillere: Silke Fischer, Harvey Friedman, Shira Haas
Spilletid: 21 min
Land: Germany
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.7

Handling: Se, hvordan en af de første serier, der gav et autentisk portræt af et hasidisk samfund og dets udfordringer for kvinder, blev lavet.

Making Unorthodox havde premiere på Netflix Danmark den 26. marts, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Making Unorthodox på YouTube.Se Making Unorthodox på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Making Unorthodox ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Making Unorthodox stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Making Unorthodox, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Making Unorthodox er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar