Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Makkhi

23/06/2016 | Flixfilm

Se Makkhi på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: Da en brutal milliardær dræber en mand for at stjæle kvinden, han elsker, genfødes manden som en hævntørstig husflue.


Se Makkhi på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkMakkhi havde premiere på Netflix Danmark den 23. juni, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Makkhi ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Makkhi herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Makkhi er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Makkhi stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar