Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Mako Mermaids: An H2O Adventure

Mako Mermaids: An H2O Adventure

27/05/2016 | Ingen kommentarer

Se Mako Mermaids: An H2O Adventure på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Resumé: Denne fortsættelse til H2O følger Zac, en dreng, der ved et uheld forvandles til en havmand og truer tre unge havfruer, der vogter Mako Ø.


Se Mako Mermaids: An H2O Adventure på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Mako Mermaids: An H2O Adventure havde premiere på Netflix Danmark den 27. maj, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Mako Mermaids: An H2O Adventure ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Mako Mermaids: An H2O Adventure herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Mako Mermaids: An H2O Adventure er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Mako Mermaids: An H2O Adventure stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar