Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Mako Mermaids: An H2O Adventure

Mako Mermaids: An H2O Adventure

27/05/2016 | Flixfilm

Mako Mermaids: An H2O Adventure på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Denne fortsættelse til H2O følger Zac, en dreng, der ved et uheld forvandles til en havmand og truer tre unge havfruer, der vogter Mako Ø.

Mako Mermaids: An H2O Adventure havde premiere på Netflix Danmark den 27. maj, 2016 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Mako Mermaids: An H2O Adventure på YouTube.Se Mako Mermaids: An H2O Adventure på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Mako Mermaids: An H2O Adventure ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Mako Mermaids: An H2O Adventure stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Mako Mermaids: An H2O Adventure, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Mako Mermaids: An H2O Adventure er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar