Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Mako Mermaids vender tilbage på Netflix

Mako Mermaids vender tilbage på Netflix

09/01/2015 | Flixfilm

mako mermaids sæson 2 netflixNetflix fortsætter med at udvide deres udvalg af underholdning af høj kvalitet til børn. Nu melder streamingtjenesten, at anden sæson af børne-serien Mako Mermaids får premiere d. 13. februar. Se en trailer til sæson 2 nederst i artiklen.

I 2013 købte Netflix rettighederne til Mako Mermaids, der er en efterfølger til hit-serien H2O: Bare Tilsæt Vand, og kunne efterfølgende have premiere på alle 26 afsnit som første sæson er på.

I Mako Mermaids følger man de tre drillesyge havfruer Lyla, Nixie og Sirena, der vogter en magisk brønd, men den 15-årige dreng Zac, som ved et uheld er blevet til en havmand ved at falde ned i brønden, truer nu med at afsløre deres hemmeligheder. I sæson 2 fortsætter jagten på Zac således havfruerne kan tage kræfterne fra ham.

LÆS OGSÅ:   De 10 mest sete Netflix-serier nogensinde

Sæson 2 af Mako Mermaids er på 26 episoder og introducerer endvidere tre nye karakterer; havfruerne Ondina og Mimmi, som spilles af Isabel Durant (Dance Academy) og Allie Bertram (Sucker Punch), samt havmanden Erik (Alex Cubis)

Artiklen fortsætter under annoncen

Der kommer endvidere en sæson 3, som forventes at få premiere til næste år. Denne sæson skulle være på 16 afsnit.

Anden sæson af Mako Mermaids har premiere 13. februar. Se første sæson af serien på Netflix Danmark: Link.1 kommentar til Mako Mermaids vender tilbage på Netflix

  1. Peter - kl. 16:49, 15-02-2015:

    Hvornår kommer resten af sæson 2 af mako mermaids?

Skriv kommentar