Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Maktub

15/06/2018 | Flixfilm

Se Maktub på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Comedy, Drama
Instruktør: Oded Raz
Skuespillere: Guy Amir, Hanan Savyon, Gal Amitai, Chen Amsalem
Spilletid: 100 min
Land: Israel
Sprog: Hebrew
IMDb-karakter: 7.4

Handling: Efter at have overlevet et bombeangreb ændrer to forbrydere i Jerusalem deres metoder og sætter sig for at opfylde fremmedes bønner ved Grædemuren.

Maktub havde premiere på Netflix Danmark den 15. juni, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Maktub på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Maktub ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Maktub stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Maktub, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Maktub er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar