Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Mala Mala

Mala Mala

15/09/2017 | Flixfilm

Se Mala Mala på Netflix

Indspilningsår: 2014
Genre: Documentary, Biography, Drama, News
Instruktør: Antonio Santini, Dan Sickles
Skuespillere: Jason Carrión, Samantha Close, Ivana Fred, Queen Bee Ho
Spilletid: 87 min
Land: Puerto Rico, USA
Sprog: Spanish, English
IMDb-karakter: 6.7

Beskrivelse: Ni medlemmer af Puerto Ricos LGBT-samfund deler historier om deres seksuelle transformation og indsigt i øens mangfoldige transseksuelle kultur.


Se Mala Mala på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Mala Mala havde premiere på Netflix Danmark den 15. september, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Mala Mala ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Mala Mala:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Mala Mala er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Mala Mala stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar