Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nye film og serier » Mala Mala

Mala Mala

15/09/2017 | Flixfilm

Mala Mala på Netflix

Produktionsår: 2014
Genre: Documentary, Biography, Drama
Instruktion: Antonio Santini, Dan Sickles
Skuespillere: Jason Carrión, Paxx Moll, Alberic Prados
Spilletid: 87 min
Land: United States, Puerto Rico
Sprog: Spanish, English
IMDb-karakter: 6.7

Handling: Ni medlemmer af Puerto Ricos LGBT-samfund deler historier om deres seksuelle transformation og indsigt i øens mangfoldige transseksuelle kultur.Se Mala Mala på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Mala Mala havde premiere på Netflix Danmark den 15. september, 2017 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Mala Mala på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Mala Mala ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Mala Mala stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Mala Mala, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Mala Mala er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar