Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Malang – Unleash the Madness

Malang – Unleash the Madness

20/05/2020 | Flixfilm

Se Malang – Unleash the Madness på Netflix

Indspilningsår: 2020
Genre: Action, Crime, Drama, Romance, Thriller
Instruktør: Mohit Suri
Skuespillere: Aditya Roy Kapoor, Anil Kapoor, Disha Patani, Kunal Khemu
Spilletid: 135 min
Land: India
Sprog: Hindi
IMDb-karakter: 6.5

Beskrivelse: Flere år efter et sammenstød med politiet har afskåret ham fra hans elskede, drager en vred ung mand ud på et mordtogt med en lige så hævngerrig betjent i hælene.


Se Malang – Unleash the Madness på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Malang – Unleash the Madness havde premiere på Netflix Danmark den 20. maj, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Malang – Unleash the Madness ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Malang – Unleash the Madness:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Malang – Unleash the Madness er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Malang – Unleash the Madness stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar