Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Malcolm & Marie

Malcolm & Marie

05/02/2021 | Flixfilm

Malcolm & Marie på Netflix

Produktionsår: 2021
Genre: Drama, Romance
Instruktion: Sam Levinson
Skuespillere: John David Washington, Zendaya
Spilletid: 106 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.6

Handling: Da en filmskaber og hans kæreste kommer hjem efter hans filmpremiere, tvinger ulmende spændinger og nogle smertefulde afsløringer dem til at revurdere deres forhold.

Malcolm & Marie havde premiere på Netflix Danmark den 5. februar, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Malcolm & Marie på YouTube.Se Malcolm & Marie på Netflix
Anmeldelse: Malcolm & Marie

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Malcolm & Marie ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Malcolm & Marie stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Malcolm & Marie, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Malcolm & Marie er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar