Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Malcolm X

Malcolm X

01/11/2016 | Flixfilm

Se Malcolm X på Netflix

Indspilningsår: 1992
Genre: Biography, Drama, History, Romance
Instruktør: Spike Lee
Skuespillere: Denzel Washington, Angela Bassett, Albert Hall, Al Freeman Jr.
Spilletid: 202 min
Land: USA, Japan
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.7

Beskrivelse: Spike Lees Oscar-nominerede film fortæller om den sorte nationalist, Malcolm X, lige fra hans fremkomst og til hans omvendelse til islam.


Se Malcolm X på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkMalcolm X havde premiere på Netflix Danmark den 1. november, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Malcolm X ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Malcolm X herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Malcolm X er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Malcolm X stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar