Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Maldivas

15/06/2022 | Flixfilm

Maldivas på Netflix

Produktionsår: 2022–
Genre: Comedy, Drama, Mystery
Instruktion: N/A
Skuespillere: Bruna Marquezine, Natalia Klein, Carol Castro
Spilletid: N/A
Land: Brazil
Sprog: Portuguese
IMDb-karakter: 7.6

Handling: En ung kvinde vil udforske et mysterium og flytter ind i et fornemt lejlighedskompleks, hvor hun kommer i kontakt med de skæve – og mistænkelige – beboere.

Maldivas (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 15. juni, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Maldivas på YouTube.



Se Maldivas på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Maldivas (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Maldivas (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Maldivas, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Maldivas er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.




Skriv kommentar