Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Maleficent

Maleficent

12/11/2015 | Flixfilm

Se Maleficent på Netflix

Produktionsår: 2014
Genre: Action, Adventure, Family
Instruktion: Robert Stromberg
Skuespillere: Angelina Jolie, Elle Fanning, Sharlto Copley
Spilletid: 97 min
Land: United States, United Kingdom
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.0

Handling: I dette fantasidrama vendes klassikeren "Tornerose" på hovedet, hvor det fortæller historien set fra den onde stedmoders synsvinkel.

Maleficent havde premiere på Netflix Danmark den 12. november, 2015 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Maleficent på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Maleficent ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Maleficent stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Maleficent, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Maleficent er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar