Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nye film og serier » Malefique

Malefique

26/06/2023 | Flixfilm

Malefique på Netflix

Produktionsår: 2002
Genre: Fantasy, Horror, Mystery
Instruktion: Eric Valette
Skuespillere: Gérald Laroche, Philippe Laudenbach, Clovis Cornillac
Spilletid: 90 min
Land: France
Sprog: French
IMDb-karakter: 6.3

Handling: En økonomisk forbryder, en excentrisk transseksuel, en kannibalistisk idiot savant og en klog konemorder deler fængselscelle og finder en bog, der måske er nøglen til deres flugt.Se Malefique på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Malefique havde premiere på Netflix Danmark den 26. juni, 2023 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Malefique på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Malefique ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Malefique stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Malefique, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Malefique er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar