Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Malevolent

Malevolent

05/10/2018 | Flixfilm

Se Malevolent på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: Horror, Mystery, Thriller
Instruktør: Olaf de Fleur Johannesson
Skuespillere: Florence Pugh, Ben Lloyd-Hughes, Scott Chambers, Georgina Bevan
Spilletid: 89 min
Land: UK
Sprog: English
IMDb-karakter: 4.8

Beskrivelse: Et søskendepar, som tager betaling for at fremstille paranormale hændelser, får deres sag for, da en opgave på et hjemsøgt gods pludselig bliver meget, meget realistisk.Se Malevolent på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Malevolent havde premiere på Netflix Danmark den 5. oktober, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Malevolent ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Malevolent:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Malevolent er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Malevolent stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar