Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Malevolent

Malevolent

05/10/2018 | Flixfilm

Malevolent på Netflix

Produktionsår: 2018
Genre: Horror, Mystery, Thriller
Instruktion: Olaf de Fleur Johannesson
Skuespillere: Florence Pugh, Ben Lloyd-Hughes, Scott Chambers
Spilletid: 89 min
Land: United Kingdom
Sprog: English
IMDb-karakter: 4.8

Handling: Et søskendepar, som tager betaling for at fremstille paranormale hændelser, får deres sag for, da en opgave på et hjemsøgt gods pludselig bliver meget, meget realistisk.

Malevolent havde premiere på Netflix Danmark den 5. oktober, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Malevolent på YouTube.Se Malevolent på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Malevolent ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Malevolent stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Malevolent, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Malevolent er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar