Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Malibu Rescue: The Next Wave

Malibu Rescue: The Next Wave

04/08/2020 | Flixfilm

Se Malibu Rescue: The Next Wave på Netflix

Indspilningsår: 2020
Genre: Action, Adventure, Comedy, Family
Instruktør: Savage Steve Holland
Skuespillere: Curtis Armstrong, Jackie R. Jacobson, Ricardo Hurtado, Breanna Yde
Spilletid: 68 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 4.6

Beskrivelse: Det er atter sommer i Malibu, og Team flynder tager på stranden for at være værter for — og uventet deltage i — den internationale stranddyst.


Se Malibu Rescue: The Next Wave på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Malibu Rescue: The Next Wave havde premiere på Netflix Danmark den 4. august, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Malibu Rescue: The Next Wave ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Malibu Rescue: The Next Wave:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Malibu Rescue: The Next Wave er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Malibu Rescue: The Next Wave stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar