Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nye film og serier » Malibu Rescue: The Series

Malibu Rescue: The Series

04/06/2019 | Flixfilm

Malibu Rescue: The Series på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Efter at have bestået Junior Redningstjenestens træning vender Team flynder tilbage til strandkanten til spændende redningsaktioner og glade grin.Se Malibu Rescue: The Series på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Malibu Rescue: The Series (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 4. juni, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Malibu Rescue: The Series på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Malibu Rescue: The Series (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Malibu Rescue: The Series (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Malibu Rescue: The Series, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Malibu Rescue: The Series er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar