Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Malibu Rescue: The Series

Malibu Rescue: The Series

04/06/2019 | Flixfilm

Se Malibu Rescue: The Series på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: Efter at have bestået Junior Redningstjenestens træning vender Team flynder tilbage til strandkanten til spændende redningsaktioner og glade grin.


Se Malibu Rescue: The Series på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkMalibu Rescue: The Series (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 4. juni, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Malibu Rescue: The Series (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Malibu Rescue: The Series herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Malibu Rescue: The Series er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Malibu Rescue: The Series (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar