Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Malibu Rescue: The Series

Malibu Rescue: The Series

04/06/2019 | Ingen kommentarer

Se Malibu Rescue: The Series på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Resumé: Efter at have bestået Junior Redningstjenestens træning vender Team flynder tilbage til strandkanten til spændende redningsaktioner og glade grin.


Se Malibu Rescue: The Series på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Malibu Rescue: The Series (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 4. juni, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Malibu Rescue: The Series (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Malibu Rescue: The Series herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Malibu Rescue: The Series er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Malibu Rescue: The Series (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar