Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Malibu Rescue

Malibu Rescue

14/05/2019 | Flixfilm

Malibu Rescue på Netflix

Produktionsår: 2019
Genre: Action, Comedy, Family
Instruktion: Savage Steve Holland
Skuespillere: Ricardo Hurtado, Breanna Yde, Jackie R. Jacobson
Spilletid: 68 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.0

Handling: Da en lang række eskapader får Tyler på dybt vand, må han tage sig sammen og bruge sin sommer på at træne til at blive del af et elitelivredderprogram.

Malibu Rescue havde premiere på Netflix Danmark den 14. maj, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Malibu Rescue på YouTube.Se Malibu Rescue på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Malibu Rescue ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Malibu Rescue stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Malibu Rescue, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Malibu Rescue er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar