Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Malice

01/04/2016 | Flixfilm

Se Malice på Netflix

Indspilningsår: 1993
Genre: Crime, Mystery, Thriller
Instruktør: Harold Becker
Skuespillere: Alec Baldwin, Nicole Kidman, Bill Pullman, Bebe Neuwirth
Spilletid: 107 min
Land: Canada, USA
Sprog: English, French
IMDb-karakter: 6.4

Beskrivelse: I denne uforudsigelige thriller flytter en egoistisk kirurg sammen med en dekan og hans kone, som med det samme får en dårlig fornemmelse af deres nye lejer.


Se Malice på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Malice havde premiere på Netflix Danmark den 1. april, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Malice ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Malice:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Malice er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Malice stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar