Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Mama

01/07/2019 | Flixfilm

Mama på Netflix

Produktionsår: 2013
Genre: Fantasy, Horror, Thriller
Instruktion: Andy Muschietti
Skuespillere: Jessica Chastain, Nikolaj Coster-Waldau, Megan Charpentier
Spilletid: 100 min
Land: Canada, Spain, Mexico
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.2

Handling: To piger søger tilflugt hjemme hos deres onkel efter deres mors død. Men det står hurtigt klart, at pigerne ikke er ankommet alene.Se Mama på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Mama havde premiere på Netflix Danmark den 1. juli, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Mama på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Mama ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Mama stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Mama, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Mama er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar