Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Mama’s Boy

Mama’s Boy

10/07/2020 | Flixfilm

Se Mama’s Boy på Netflix

Indspilningsår: 2013
Genre: Horror, Thriller
Instruktør: Andy Muschietti
Skuespillere: Jessica Chastain, Nikolaj Coster-Waldau, Megan Charpentier, Isabelle Nélisse
Spilletid: 100 min
Land: Canada, Spain
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.2

Beskrivelse: Efter at være blevet alvorligt såret får en mand en hjertetransplantation og begynder at udvise samme moderlige følelser som donoren.


Se Mama’s Boy på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Mama’s Boy havde premiere på Netflix Danmark den 10. juli, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Mama’s Boy ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Mama’s Boy:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Mama’s Boy er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Mama’s Boy stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar