Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Mamma Mia! Here We Go Again

Mamma Mia! Here We Go Again

19/02/2020 | Flixfilm

Mamma Mia! Here We Go Again på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Med et blik tilbage på sin frisindede mors liv og dansende på vej mod næste kapitel slår Sophie dørene op til det nye Hotel Bella Donna.

Mamma Mia! Here We Go Again havde premiere på Netflix Danmark den 19. februar, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Mamma Mia! Here We Go Again på YouTube.Se Mamma Mia! Here We Go Again på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Mamma Mia! Here We Go Again ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Mamma Mia! Here We Go Again stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Mamma Mia! Here We Go Again, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Mamma Mia! Here We Go Again er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar