Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Mamma Mia!

Mamma Mia!

01/03/2019 | Flixfilm

Se Mamma Mia! på Netflix

Indspilningsår: 1998
Genre: Short, Comedy
Instruktør: Mariagabriella Pizziconi
Skuespillere: Maria Busca, Eugenio Del Prete, Daniela Mangiasciutto, Massimiliano Molinari
Spilletid: 25 min
Land: Italy
Sprog: Italian
IMDb-karakter: 6.0

Beskrivelse: På den græske ø Kalokairi er en alenemor ude af flippen, da hendes datter inviterer tre af sin mors ekskærester med til sit bryllup.


Se Mamma Mia! på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkMamma Mia! havde premiere på Netflix Danmark den 1. marts, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Mamma Mia! ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Mamma Mia! herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Mamma Mia! er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Mamma Mia! stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar