Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Mamma Mia!

Mamma Mia!

16/02/2021 | Flixfilm

Se Mamma Mia! på Netflix

Produktionsår: 1998
Genre: Short, Comedy
Instruktion: Mariagabriella Pizziconi
Skuespillere: Maria Busca, Eugenio Del Prete, Daniela Mangiasciutto
Spilletid: 25 min
Land: Italy
Sprog: Italian
IMDb-karakter: 6.0

Handling: På den græske ø Kalokairi er en alenemor ude af flippen, da hendes datter inviterer tre af sin mors ekskærester med til sit bryllup.

Mamma Mia! havde premiere på Netflix Danmark den 16. februar, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Mamma Mia! på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Mamma Mia! ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Mamma Mia! stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Mamma Mia!, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Mamma Mia! er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar