Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Mamma Mu & Kråkan

Mamma Mu & Kråkan

20/09/2019 | Flixfilm

Se Mamma Mu & Kråkan på Netflix

Indspilningsår: 2008
Genre: Animation, Family
Instruktør: Igor Veichtaguin
Skuespillere: Rachel Mohlin, Johan Ulveson
Spilletid: 78 min
Land: Germany, Hungary, Sweden
Sprog: Swedish
IMDb-karakter: 5.2

Beskrivelse: En skør ko, som leder efter en ven, møder en alvorlig krage, der ikke er sikker på, at han kan være venner med én, der elsker at cykle, danse og fjolle rundt.


Se Mamma Mu & Kråkan på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkMamma Mu & Kråkan (Mor Muh Og Krage) havde premiere på Netflix Danmark den 20. september, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Mamma Mu & Kråkan (Mor Muh Og Krage) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Mamma Mu & Kråkan herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Mamma Mu & Kråkan (Mor Muh Og Krage) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Mamma Mu & Kråkan stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar