Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Mamma Mu & Kråkan

Mamma Mu & Kråkan

20/09/2019 | Flixfilm

Se Mamma Mu & Kråkan på Netflix

Indspilningsår: 2008
Genre: Animation, Family
Instruktør: Igor Veichtaguin
Skuespillere: Rachel Mohlin, Johan Ulveson
Spilletid: 78 min
Land: Germany, Hungary, Sweden
Sprog: Swedish
IMDb-karakter: 5.1

Handling: En skør ko, som leder efter en ven, møder en alvorlig krage, der ikke er sikker på, at han kan være venner med én, der elsker at cykle, danse og fjolle rundt.

Mamma Mu & Kråkan (Mor Muh Og Krage) havde premiere på Netflix Danmark den 20. september, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Mamma Mu & Kråkan på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Mamma Mu & Kråkan (Mor Muh Og Krage) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Mamma Mu & Kråkan stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Mamma Mu & Kråkan, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Mamma Mu & Kråkan (Mor Muh Og Krage) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar