Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Man About Town

Man About Town

01/04/2015 | Flixfilm

Se Man About Town på Netflix

Indspilningsår: 2006
Genre: Comedy, Drama
Instruktør: Mike Binder
Skuespillere: Ben Affleck, Rebecca Romijn, John Cleese, Sam Ball
Spilletid: 96 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.5

Beskrivelse: En stor Hollywood-agents liv falder sammen, da han opdager, at hans kone er utro, og at en journalist har set nogle af hans personlige papirer.


Se Man About Town på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk



Man About Town havde premiere på Netflix Danmark den 1. april, 2015 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Man About Town ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Man About Town herunder:



Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Man About Town er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Man About Town stadig kan afspilles på Netflix Danmark.



    Skriv kommentar