Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Man Down

21/11/2019 | Flixfilm

Se Man Down på Netflix

Indspilningsår: 2013–
Genre: Comedy
Instruktør: N/A
Skuespillere: Greg Davies, Roisin Conaty, Mike Wozniak, Gwyneth Powell
Spilletid: 30 min
Land: UK
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.6

Handling: Skolelæreren Dan er et barnligt fjols fanget i en voksen mands krop. Han hader sit job, sit liv uden kæreste, og han har desuden god grund til at frygte sin far.Se Man Down på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Man Down (Sæson 4) havde premiere på Netflix Danmark den 21. november, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Man Down (Sæson 4) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Man Down:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Man Down er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Man Down (Sæson 4) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.1 kommentar til Man Down

  1. Morten - kl. 17:25, 22-11-2019:

    Den er så IKKE på den danske Netflix!

    Skriv kommentar