Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Man Down

21/11/2019 | Flixfilm

Man Down på Netflix

Produktionsår: 2013–2017
Genre: Comedy
Instruktion: N/A
Skuespillere: Greg Davies, Roisin Conaty, Mike Wozniak
Spilletid: 30 min
Land: United Kingdom
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.6

Handling: Skolelæreren Dan er et barnligt fjols fanget i en voksen mands krop. Han hader sit job, sit liv uden kæreste, og han har desuden god grund til at frygte sin far.

Man Down (Sæson 4) havde premiere på Netflix Danmark den 21. november, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Man Down på YouTube.Se Man Down på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Man Down (Sæson 4) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Man Down (Sæson 4) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Man Down, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Man Down er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
1 kommentar til Man Down

  1. Morten - kl. 17:25, 22-11-2019:

    Den er så IKKE på den danske Netflix!

Skriv kommentar