Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Man for a Day

Man for a Day

22/05/2022 | Flixfilm

Man for a Day på Netflix

Produktionsår: 2012
Genre: Documentary
Instruktion: Katarina Peters
Skuespillere: Diane Torr
Spilletid: 96 min
Land: Germany, United Kingdom, Finland
Sprog: German, English, Hebrew
IMDb-karakter: 7.4

Handling: Kom med på den navnkundige kønsaktivist Diane Torrs workshop i Berlin, hvor kvinder forsøger at afsløre hemmelighederne bag maskulinitet og identitet.Se Man for a Day på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Man for a Day havde premiere på Netflix Danmark den 22. maj, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Man for a Day på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Man for a Day ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Man for a Day stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Man for a Day, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Man for a Day er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar