Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Man in Love

Man in Love

20/08/2021 | Flixfilm

Man in Love på Netflix

Produktionsår: 2021
Genre: Drama, Romance
Instruktion: Chen-Hao Yin
Skuespillere: Roy Chiu, Hsin-Ling Chung, Wei-Ning Hsu
Spilletid: 115 min
Land: Taiwan
Sprog: Mandarin, Min Nan
IMDb-karakter: 6.9

Handling: Da han møder en gældstynget kvinde, som passer sin syge far, forsøger en inkassator med et hjerte af guld at vinde hendes gunst.

Man in Love havde premiere på Netflix Danmark den 20. august, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Man in Love på YouTube.Se Man in Love på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Man in Love ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Man in Love stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Man in Love, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Man in Love er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar