Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Man in the Sky

Man in the Sky

06/03/2022 | Flixfilm

Man in the Sky på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: En testpilot skal imponere potentielle købere med en af flyfabrikkens prototyper, men snart begynder alt at gå galt, og han må træffe en vigtig beslutning.

Man in the Sky havde premiere på Netflix Danmark den 6. marts, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Man in the Sky på YouTube.Se Man in the Sky på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Man in the Sky ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Man in the Sky stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Man in the Sky, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Man in the Sky er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar