Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Man Like Mobeen

Man Like Mobeen

01/04/2020 | Flixfilm

Se Man Like Mobeen på Netflix

Indspilningsår: 2017–
Genre: Comedy
Instruktør: N/A
Skuespillere: Guz Khan, Tez Ilyas, Dúaa Karim, Tolu Ogunmefun
Spilletid: 21 min
Land: UK
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.9

Beskrivelse: Mobeen prøver at være en god ven, følge sin tro og opdrage sin teenagesøster. Men hans fortid – og hverdagslivet – gør det besværligt.Se Man Like Mobeen på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Man Like Mobeen (Sæson 3) havde premiere på Netflix Danmark den 1. april, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Man Like Mobeen (Sæson 3) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Man Like Mobeen:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Man Like Mobeen er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Man Like Mobeen (Sæson 3) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar