Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Man of God

Man of God

16/04/2022 | Flixfilm

Man of God på Netflix

Produktionsår: 2022
Genre: Drama
Instruktion: Bolanle Austen-Peters
Skuespillere: Akah Nnani, Osas Ighodaro, Atlanta Bridget Johnson
Spilletid: 1 min
Land: Nigeria
Sprog: English
IMDb-karakter: N/A

Handling: Samuel lægger sin hårde, religiøse opdragelse bag sig for at leve sit eget liv – men hans sjæl er fanget mellem verden og den tro, han forlod.

Man of God havde premiere på Netflix Danmark den 16. april, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Man of God på YouTube.Se Man of God på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Man of God ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Man of God stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Man of God, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Man of God er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar