Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Man of Steel

Man of Steel

01/04/2019 | Flixfilm

Se Man of Steel på Netflix

Indspilningsår: 2013
Genre: Action, Adventure, Sci-Fi
Instruktør: Zack Snyder
Skuespillere: Henry Cavill, Amy Adams, Michael Shannon, Diane Lane
Spilletid: 143 min
Land: USA, UK
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.0

Handling: Journalisten Clark Kent må skjule sine superkræfter for verden, men da en ond general påtænker at destruere Jorden, springer "Manden af stål" i aktion.

Man of Steel havde premiere på Netflix Danmark den 1. april, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Man of Steel på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Man of Steel ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Man of Steel stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Man of Steel, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Man of Steel er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar