Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Man of Tai Chi

Man of Tai Chi

04/09/2020 | Flixfilm

Se Man of Tai Chi på Netflix

Indspilningsår: 2013
Genre: Action, Drama
Instruktør: Keanu Reeves
Skuespillere: Tiger Hu Chen, Keanu Reeves, Karen Mok, Hai Yu
Spilletid: 105 min
Land: USA, China, Hong Kong
Sprog: Cantonese, English, Mandarin
IMDb-karakter: 6.1

Beskrivelse: I denne kung-fu-fortælling, der foregår i Beijing, bliver en ung mand med uforlignelige kampsportsevner rodet ind i en verden af illegale kampklubber.


Se Man of Tai Chi på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Man of Tai Chi havde premiere på Netflix Danmark den 4. september, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Man of Tai Chi ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Man of Tai Chi:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Man of Tai Chi er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Man of Tai Chi stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar