Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Man on a Ledge

Man on a Ledge

01/04/2016 | Ingen kommentarer

Se Man on a Ledge på Netflix

Indspilningsår: 2012
Genre: Action, Adventure, Crime, Thriller
Instruktør: Asger Leth
Skuespillere: Sam Worthington, Mandy Gonzalez, William Sadler, Barbara Marineau
Spilletid: 102 min
Land: USA
Sprog: English, Spanish
IMDb-karakter: 6.6

Resumé: Da en tidligere politibetjent truer med at hoppe ud fra et vindue højt oppe, får psykologen Lydia Mercer mistanke om, at der ligger mere bag, end man lige kan se.


Se Man on a Ledge på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Man on a Ledge havde premiere på Netflix Danmark den 1. april, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Man on a Ledge ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Man on a Ledge herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Man on a Ledge er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Man on a Ledge stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar