Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Man on Fire

Man on Fire

01/11/2014 | Flixfilm

Se Man on Fire på Netflix

Indspilningsår: 2004
Genre: Action, Crime, Drama, Thriller
Instruktør: Tony Scott
Skuespillere: Denzel Washington, Dakota Fanning, Radha Mitchell, Christopher Walken
Spilletid: 146 min
Land: USA, UK, Mexico, Switzerland
Sprog: English, Spanish
IMDb-karakter: 7.7

Beskrivelse: En desillusioneret tidligere CIA-agent accepterer tøvende et job som bodyguard for en 10-årig pige i Mexico City og må redde hende, da hun bliver kidnappet.


Se Man on Fire på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkMan on Fire havde premiere på Netflix Danmark den 1. november, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Man on Fire ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Man on Fire herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Man on Fire er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Man on Fire stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar