Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Man on Fire

Man on Fire

15/09/2021 | Flixfilm

Man on Fire på Netflix

Produktionsår: 2004
Genre: Action, Crime, Drama
Instruktion: Tony Scott
Skuespillere: Denzel Washington, Christopher Walken, Dakota Fanning
Spilletid: 146 min
Land: United States, United Kingdom, Switzerland
Sprog: English, Spanish
IMDb-karakter: 7.7

Handling: En desillusioneret tidligere CIA-agent accepterer tøvende et job som bodyguard for en 10-årig pige i Mexico City og må redde hende, da hun bliver kidnappet.

Man on Fire havde premiere på Netflix Danmark den 15. september, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Man on Fire på YouTube.Se Man on Fire på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Man on Fire ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Man on Fire stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Man on Fire, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Man on Fire er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar