Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Man on Pause

Man on Pause

07/10/2022 | Flixfilm

Man on Pause på Netflix

Produktionsår: 2022–
Genre: Comedy, Drama
Instruktion: N/A
Skuespillere: Engin Günaydin, Tamer Karadagli, Derya Karadas
Spilletid: N/A
Land: Turkey
Sprog: Turkish
IMDb-karakter: 6.8

Handling: En familiefar i 50'erne får en midtvejskrise, bliver besat af forandringer og beslutter at søge efter lykken. Snart får han forkludret alting.

Man on Pause (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 7. oktober, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Man on Pause på YouTube.Se Man on Pause på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Man on Pause (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Man on Pause (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Man on Pause, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Man on Pause er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar