Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Man on the Run

Man on the Run

14/02/2022 | Flixfilm

Man on the Run på Netflix

Produktionsår: 1949
Genre: Crime, Drama, Thriller
Instruktion: Lawrence Huntington
Skuespillere: Derek Farr, Joan Hopkins, Edward Chapman
Spilletid: 82 min
Land: United Kingdom
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.7

Handling: En desertør fra hæren får hjælp af en krigsenke, da han bliver beskyldt for mord og skal prøve at undgå politiet og bevise sin uskyld.

Man on the Run havde premiere på Netflix Danmark den 14. februar, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Man on the Run på YouTube.Se Man on the Run på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Man on the Run ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Man on the Run stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Man on the Run, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Man on the Run er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar