Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Man Seeking Woman

Man Seeking Woman

01/05/2017 | Flixfilm

Se Man Seeking Woman på Netflix

Indspilningsår: 2015–2017
Genre: Comedy, Fantasy, Romance
Instruktør: N/A
Skuespillere: Jay Baruchel, Eric André, Britt Lower, Robin Duke
Spilletid: 21 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.7

Beskrivelse: At lede efter kærlighed i singlegrupper, efter at kæresten har slået op, er ikke let for Josh Greenberg, der ikke er den skarpeste kniv i skuffen.


Se Man Seeking Woman på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkMan Seeking Woman (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 1. maj, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Man Seeking Woman (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Man Seeking Woman herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Man Seeking Woman er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Man Seeking Woman (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar