Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Man Tænker Sit

Man Tænker Sit

15/11/2013 | Flixfilm

Se Man Tænker Sit på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: Sebastian er 11 år og bor sammen med sin mor. Fra toppen af klatrestativet iagttager han sine naboer. Han ser skæbner, der forekommer uskyldige, men som ikke er det.


Se Man Tænker Sit på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkMan Tænker Sit havde premiere på Netflix Danmark den 15. november, 2013 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Man Tænker Sit ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Man Tænker Sit herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Man Tænker Sit er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Man Tænker Sit stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar