Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Man Tænker Sit

Man Tænker Sit

15/11/2013 | Ingen kommentarer

Se Man Tænker Sit på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Resumé: Sebastian er 11 år og bor sammen med sin mor. Fra toppen af klatrestativet iagttager han sine naboer. Han ser skæbner, der forekommer uskyldige, men som ikke er det.


Se Man Tænker Sit på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Man Tænker Sit havde premiere på Netflix Danmark den 15. november, 2013 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Man Tænker Sit ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Man Tænker Sit herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Man Tænker Sit er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Man Tænker Sit stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar