Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Man to Man

Man to Man

21/04/2017 | Flixfilm

Se Man to Man på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Action, Drama, Thriller
Instruktør: N/A
Skuespillere: Hae-Jin Park, Sung-woong Park, Min-Jung Kim, Jason Nelson
Spilletid: 80 min
Land: South Korea
Sprog: Korean
IMDb-karakter: 7.4

Beskrivelse: En specialagent forklædt som bodyguard må udføre sit job i nationens tjeneste, og samtidig skal skal tilfredsstille sin hidsige verdensstjernes mange luner.


Se Man to Man på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkMan to Man (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 21. april, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Man to Man (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Man to Man herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Man to Man er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Man to Man (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar