Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Man Up

15/10/2021 | Flixfilm

Se Man Up på Netflix

Produktionsår: 2015
Genre: Comedy, Drama, Romance
Instruktion: Ben Palmer
Skuespillere: Lake Bell, Rory Kinnear, Ken Stott
Spilletid: 88 min
Land: United Kingdom, France, United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.8

Handling: En singlekvinde griber chancen, da hun, mens hun står under uret på en togstation, møder en fremmed, som tror, at hun er hans blind date.

Man Up havde premiere på Netflix Danmark den 15. oktober, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Man Up på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Man Up ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Man Up stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Man Up, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Man Up er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar