Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Man Vs Bee

Man Vs Bee

24/06/2022 | Flixfilm

Man Vs Bee på Netflix

Produktionsår: 2022–
Genre: Short, Comedy, Family
Instruktion: N/A
Skuespillere: Rowan Atkinson, Daniel Fearn, Chizzy Akudolu
Spilletid: N/A
Land: United Kingdom
Sprog: English
IMDb-karakter: N/A

Handling: Den klodsede far Trevor forsøger at besejre en snu bi, mens han passer hus på et flot landsted – men han lykkes kun med at skabe mere kaos.

Man Vs Bee (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 24. juni, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Man Vs Bee på YouTube.



Se Man Vs Bee på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Man Vs Bee (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Man Vs Bee (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Man Vs Bee, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Man Vs Bee er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.




Skriv kommentar