Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Man vs Snake: The Long and Twisted Tale of Nibbler

Man vs Snake: The Long and Twisted Tale of Nibbler

01/10/2016 | Flixfilm

Se Man vs Snake: The Long and Twisted Tale of Nibbler på Netflix

Indspilningsår: 2015
Genre: Documentary
Instruktør: Tim Kinzy, Andrew Seklir
Skuespillere: Tim McVey, Walter Day, Dwayne Richard, Enrico Zanetti
Spilletid: 92 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.0

Beskrivelse: 25 år efter han satte en rekord med millioner af point i spillet Nibbler, vender den regerende videospilmester Tim McVey tilbage for at forsvare sin titel.


Se Man vs Snake: The Long and Twisted Tale of Nibbler på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Man vs Snake: The Long and Twisted Tale of Nibbler havde premiere på Netflix Danmark den 1. oktober, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Man vs Snake: The Long and Twisted Tale of Nibbler ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Man vs Snake: The Long and Twisted Tale of Nibbler:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Man vs Snake: The Long and Twisted Tale of Nibbler er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Man vs Snake: The Long and Twisted Tale of Nibbler stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar