Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Management

Management

20/12/2013 | Flixfilm

Se Management på Netflix

Indspilningsår: 2008
Genre: Comedy, Drama, Romance
Instruktør: Stephen Belber
Skuespillere: Jennifer Aniston, Steve Zahn, Margo Martindale, Fred Ward
Spilletid: 94 min
Land: USA
Sprog: English, Mandarin
IMDb-karakter: 5.8

Beskrivelse: En forretningskvinde har et skæbnesvangert one-night-stand med en kikset motelbestyrer, der sætter sig for at følge hende hele landet rundt.


Se Management på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkManagement havde premiere på Netflix Danmark den 20. december, 2013 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Management ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Management herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Management er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Management stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar