Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Manchester by the Sea

Manchester by the Sea

03/12/2018 | Flixfilm

Se Manchester by the Sea på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Drama
Instruktør: Kenneth Lonergan
Skuespillere: Casey Affleck, Ben O'Brien, Kyle Chandler, Richard Donelly
Spilletid: 137 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.8

Beskrivelse: En skyldbetynget enspænder kæmper med tanken om at blive værge for sin 16-årige nevø og vende tilbage til sin hjemby, som er fuld af dårlige minder.


Se Manchester by the Sea på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkManchester by the Sea havde premiere på Netflix Danmark den 3. december, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Manchester by the Sea ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Manchester by the Sea herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Manchester by the Sea er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Manchester by the Sea stadig kan afspilles på Netflix Danmark.1 kommentar til Manchester by the Sea

  1. Per - kl. 15:02, 03-12-2018:

    Gaab den er så kedelig og har iøvrigt lagt længe på Viaplay.

    Skriv kommentar