Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Mandela: Long Walk to Freedom

Mandela: Long Walk to Freedom

31/08/2015 | Flixfilm

Mandela: Long Walk to Freedom på Netflix

Produktionsår: 2013
Genre: Biography, Drama, History
Instruktion: Justin Chadwick
Skuespillere: Idris Elba, Naomie Harris, Terry Pheto
Spilletid: 141 min
Land: United Kingdom, South Africa, France
Sprog: English, Afrikaans, Xhosa
IMDb-karakter: 7.1

Handling: Denne dybdegående dokumentar portrætterer den sydafrikanske leder Nelson Mandelas kamp mod politisk undertrykkelse og ondartet racisme.

Mandela: Long Walk to Freedom havde premiere på Netflix Danmark den 31. august, 2015 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Mandela: Long Walk to Freedom på YouTube.Se Mandela: Long Walk to Freedom på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Mandela: Long Walk to Freedom ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Mandela: Long Walk to Freedom stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Mandela: Long Walk to Freedom, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Mandela: Long Walk to Freedom er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar