Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nye film og serier » Manden fra Mallorca

Manden fra Mallorca

16/07/2023 | Flixfilm

Manden fra Mallorca på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Da et røveri løber af stablen i Stockholm, har de to chefefterforskere svært ved at holde rede på sagen, beviserne og vidnerne.Se Manden fra Mallorca på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Manden fra Mallorca havde premiere på Netflix Danmark den 16. juli, 2023 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Manden fra Mallorca på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Manden fra Mallorca ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Manden fra Mallorca stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Manden fra Mallorca, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Manden fra Mallorca er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar