Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Mandy

07/03/2022 | Flixfilm

Mandy på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Mandy er født døv og har været stum hele livet, men hendes forældre er overbevist om, at hun kan lære at tale, og indskriver hende på en specialskole for døve børn.

Mandy havde premiere på Netflix Danmark den 7. marts, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Mandy på YouTube.Se Mandy på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Mandy ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Mandy stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Mandy, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Mandy er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar