Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Mandy

29/01/2020 | Flixfilm

Se Mandy på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: Action, Mystery, Thriller
Instruktør: Panos Cosmatos
Skuespillere: Nicolas Cage, Andrea Riseborough, Linus Roache, Ned Dennehy
Spilletid: 121 min
Land: UK, Belgium
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.5

Handling: Et pars dejlige tilværelse i et skovområde bliver til et mareridt, da en mærkelig hippiekult besætter deres hjem og udløser et halsbrækkende hævntogt.

Mandy havde premiere på Netflix Danmark den 29. januar, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Mandy på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Mandy ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Mandy stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Mandy, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Mandy er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar